Barnens Röst logga Barnens Röst Blogg

Träffar Barnens Röst

 

Vårt fokus ligger på att barn ska kunna få växa upp i ett samhälle som är öppet och tillåtande. Att de ska få växa i samklang med sin känslighet och förmåga.

Att vara känslig och öppen för andekontakt är så mycket mer än att tex kunna föra vidare budskap, det innebär även att alltid ha ett stöd, någon som guidar och vägleder dig genom din livsresa. Som finns där för dig när du är glad, orolig eller ledsen. Som hjälper dig genom svårigheter och sorg, som gläds med dig i dina framgångar, stora som små. Du har alltid någon som du kan rådfråga och som visar dig vägen när du hamnat vilse.

Vår önskan och mål är att barn ska få känna att kontakten med andevärlden är något naturligt och fint, att de ska lära att sig förstå att de har ett stöd som kommer finnas där för dem när de vandrar genom livet.

Vi vill hjälpa barnen så att de ska få växa som starka, trygga individer med en tillit till sig själva och sina känslor, tankar och sin tro.

Genom de här träffarna vill vi bidra med en plats att gå till för att öppet kunna prata om sina eller sina barns upplevelser av det paranormala. Inget är rätt eller fel och inga upplevelser är för stora eller för små. Under träffarna vill vi skapa en öppen miljö där man kan dela med sig av tankar och funderingar kring andevärlden. Vi vill erbjuda redskap som kan ge ökad förståelse för vad det är barnet och ni upplever.

Under träffarna kommer jag att dela med mig av min erfarenhet som mamma till känsliga/mediala barn, men även av mina egna erfarenheter och upplevelser av andevärlden. 

Är du intresserad av att komma på en träff eller ett enskilt möte, anmäl dig genom att ringa eller skicka ett sms till 0768-39 16 97, eller skicka ett mail till barnensrost.nellie@gmail.com