En kväll med Nellie, Marie & Andevärlden

En kväll med Nellie, Marie & Andevärlden

Vi vill bjuda in er till en kväll i andlighetens och magins värld. 
Vi önskar att ni ska få uppleva andevärldens magi på ett avskalat, kärleksfullt och innerligt sätt. 

Vi har inget färdigt manus utan den här kvällen formas utifrån er, vår intuition och andevärldens signaler. Vi kommer starta med en kanaliserad trumhealingmeditation.


I en kanaliserad trumhealingmeditation med Marie så leds du först in i en avslappnande meditation där du får ta kontakt med ditt hjärtas röst. Vi arbetar också med jordelementet för att jorda oss och tar även kontakt med vårt högre jag och våra egna andehjälpare innan vi ger oss ut på en inre resa med hjälp av trummans vibrationer. Sedan låter vi healingenergins frekvenser ta med oss, både som enskilda individer och som grupp, på en helande resa bortom tid och rum.
Trummans vibrationer och frekvenser arbetar på så många olika plan, både känslomässigt och kroppsligt. Trumman möter alltid Dig som människa där du är, just här och nu.
När du genom meditationen har landat i kropp och själ har du öppnat upp för att lättare kunna förnimma andevärldens närvaro och budskap.

När ni har låtit er omfamnats av trummans vibrationer och förberett er för andervärldens närvaro, låter vi andevärlden ta över och Nellie kommer jobba utifrån sin intuition och efter andevärldens direktiv för att föra vidare budskap från era nära och kära.

Vi börjar klockan 18.00, men ni är välkomna tidigare på lite lätt fika och mingel.
Vi kommer vara i samma lokal som Moheda Bio, men inte i biosalen, utan i ett mindre rum, då vi vill skapa en mer personlig känsla.

Varmt välkomna! ♥

* 18-års gräns

250 kr/person
Du anmäler dig till Nellie via sms till nr 0760-33 42 61

Betald biljett återbetalas ej.

2019-11-12 14:49