Föreläsning och Seans 21 okt i Mölndal

Föreläsning och Seans 21 okt i Mölndal

Har Du tröttnat på att livet bara ”snurra” på? Skulle du vilja få inspiration, motivation och redskap till att bli den du vill vara och leva tryggt förvisad om att du har det som krävs för att hantera både motstånd och glädje? Välkommen till denna andliga Gott & blandat dag!

Vi kommer att bjuda på föreläsning, meditation, healing och som avslut en seans!

Vi vill ge dig ett smakprov av vad du och andevärlden kan utföra tillsammans. Du behöver ingen tidigare erfarenhet, bara ett intresse av kunna påverka ditt liv och vardag.

Vi som håller föreläsningen har alla erfarenhet av att ha fått nya villkor i livet genom olika former av förändringar och fått lära oss att skapa en ny vardag att leva i. Vår gemensamma nämnare är bland annat vår kontakt med andevärlden. Den har hjälpt oss på lite olika sätt att hitta vår väg tillbaka eller det rätta ordet är nog att hitta vår väg framåt.

Vårt mål är att Du ska få inspiration och verktyg till din egna förändring. Att Du ska känna att allt är möjligt och att det aldrig är för sent att skapa sig det man önskar.

 

Vi som håller i föreläsningen är:

 

Linda Westerberg, Skin & Soul
Auktoriserad Hudterapeut, Cert. Medial coachingterapeut och dipl. Healingterapeut.
Linda kommer att föreläsa om sin resa och det som ledde henne in i den andliga världen. Hon kommer att berätta om hur hon upptäckte healingens fantastiska kraft samt låta er uppleva en grupphealing för att stärka och fylla på er med ljus och härlig energi.

 

Nellie Andersson, Amorinas
Cert. Medial coachingterapeut och Energimedicinsk healingterapeut, Dipl. Medium och meditationsledare.
Nellie kommer att föreläsa om hur det är att gå från idrottstjej till att lära sig leva med en sjukdom som innebär en begränsad fysisk förmåga. En resa genom anorexi och självhat till att hitta en ny ”identitet”. Hon kommer att dela med sig av om hur hennes kontakt med andevärlden fick henne att välja livet och hur de har hjälpt henne att hitta harmoni och glädje igen. Ett redskap som hon använder flitigt för att hitta stillhet och kraft är meditation. Nellie kommer att leda er i en gruppmeditation där ni kommer komma i kontakt med er inneboende kraft.

 

Mattias Andersson
Dipl. Medium och Hypnosterapeut.
Mattias kommer att avsluta dagen med att hålla en seans, där han för vidare budskap från era nära och kära. Han kommer att arbeta som länken mellan vår värld och andevärlden för att låta er ta del av vad andevärlden vill ge er att stärka er på er fortsatta väg genom livet.

 

För er som inte får ett budskap från andevärlden under seansen kommer det att finnas kortlekar som ni kan dra kort ifrån för att på så vis få ett budskap med er hem.

 

Plats: Välmående i Mölndal, Hagåkersgatan 6A,


Tid: Kl 10- ca14.00, inkl fikapaus

 

Kostnad: 495 kr, betalas på plats.

 

Varmt välkomna! 

 

2023-09-20 11:45