Healing utbildning med elevcertifikat

Kursen riktar sig till dig som vill utbilda dig till healer, oavsett om du vill arbeta med det eller för privat bruk. 

Under kursen, som sträcker sig över tre terminer, kommer du att bygga upp en relation med ditt healingteam och lära dig att utveckla din healingförmåga.

Tyngden kommer att ligga på att först och främst läka sig själv och skapa balans i sitt inre. Du kan inte vara i obalans om du ska arbeta som healer och vara en del i andra människors läkande process. En healingförmåga bär vi alla på och den finns naturligt hos oss. Det vi behöver arbeta med är att vara stabila kanaler för healingenergin samt se och förstå klientens behov. De två första terminerna kommer fokus ligga på din egen läkning och samarbete med ditt team (dina healingguider) och vi kommer att arbeta med olika healingtekniker i gruppen. Under den sista termin kommer du att få börja jobba med klienter hemma. Arbetet hemma kommer du kunna lägga upp i den takt som passar dig. Elevcertifikatet är giltigt i 3 år och efter terminslut fortsätter du ditt arbete med att ta klienter hemma och har enskilda träffar med mig. 

Du ska efter kursen känna dig trygg i din healingförmåga och ha förståelse för hur healingprocessen sker. 

Slutligen kommer du att få göra ett skriftligt och ett praktiskt prov för att få din certifiering.

 Kostnaden på 12 000 (ord. pris 14 500 kr) är ej återbetalningsbar, du kan dock få elevcertifikatet förlängt vid särskilda händelse, ex sjukdom. Du kan välja att dela upp betalningen i 6 delar (2 avbetalningar/termin) Elevcerifikatet är giltligt i 3 år.

I kostnaden ingår:

  • 3 terminers utbildning i grupp.
  • 5 stycken avstämningssamtal a’ 60 min, i samband med respektive moduler
  • Genomgång av klientutvärderingar
  • Personlig coaching och stöttning vid behov under din utbildningstid via sms/mejl.
  • Medlemskap i en Facebookgrupp för Amorinas elever i Healing. Där du kan dela erfarenheter och upplevelser, diskutera och ställa frågor till de andra eleverna eller till mig.
  • Ett skriftligt och praktiskt prov.
  • 20 % rabatt på behandlingar under kursen (*gäller ej andlig afton eller andra kurser)

Anmäl dig via länken: Boka Healingutbildning med elevcertifikat - Amorinas - Boka (bokadirekt.se)

 

2022-12-18 12:14