Healingutbildning startdatum kommer snart

Healingutbildning startdatum kommer snart

Kursen riktar sig till dig som vill utbilda dig till healer, oavsett om du vill arbeta med det eller för privat bruk. 

Under kursen, som sträcker sig över tre terminer, kommer du att bygga upp en relation med ditt healingteam och lära dig att utveckla din healingförmåga. Tyngden kommer att ligga på att först och främst läka sig själv och skapa balans i sitt inre. Du kan inte vara i obalans om du ska arbeta som healer och vara en del i andra människors läkande process. En healingförmåga bär vi alla på och den finns naturligt hos oss, så det vi behöver arbeta med är att vara stabila kanaler för healingenergin samt se och förstå klientens behov. 

Detta är en certifieringsutbildning, vilket innebär att du efter förmåga och utveckling kan bli certifierad healer. För att gå upp för certifiering måste du ha gått tre terminer eller motsvarande utbildning, samt ha gjort godkänt praktiskt och skriftligt prov. 

Då denna kurs kommer starta för första gången finns det i nuläget bara steg 1, men tanken är att du själv ska kunna välja när du vill gå dina steg. Du kanske inte vill eller har möjlighet att gå tre terminer efter vart andra, utan vill pausa i mellan, då är det möjligt, du anmäler dig till en termin åt gången. 

Ha du redan gått en eller flera terminer Medial och personlig utveckling hos mig så kan du hoppa in på steg 2 eller 3 (beroende på hur många terminer du ha gått) 

En termin är 8 träffar under 16 veckor, vi träffas alltså varannan vecka. Vi startar tisdag 31 augusti kl. 17.30-21.00

Kostnad: 4000 kr/termin, varav anmälningsavgift 1000 kr (Återbetalas ej vid avbokning)

Du anmäler dig via https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/amorinas-38030/healingutbildning-1525917

2021-08-08 13:07