Healingutbildning steg 1 start 21 aug, steg 2 start 23 aug och steg 3 start 31 aug.

Healingutbildning steg 1 start 21 aug, steg 2 start 23 aug och steg 3 start 31 aug.

Kursen riktar sig till dig som vill utbilda dig till healer, oavsett om du vill arbeta med det eller för privat bruk. 

Under kursen, som sträcker sig över tre terminer, kommer du att bygga upp en relation med ditt healingteam och lära dig att utveckla din healingförmåga. Tyngden kommer att ligga på att först och främst läka sig själv och skapa balans i sitt inre. Du kan inte vara i obalans om du ska arbeta som healer och vara en del i andra människors läkande process. En healingförmåga bär vi alla på och den finns naturligt hos oss, så det vi behöver arbeta med är att vara stabila kanaler för healingenergin samt se och förstå klientens behov. 

Detta är en certifieringsutbildning, vilket innebär att du efter förmåga och utveckling kan bli certifierad healer. För att gå upp för certifiering måste du ha gått tre fulla terminer, samt ha gjort godkänt praktiskt och skriftligt prov. 

Du anmäler dig till en termin åt gången och väljer själv i vilken takt du vill gå terminerna. Du måste ha gått färdigt tidigare steg innan du kan anmäla dig till nästa.

En termin är 9 träffar under 18 veckor, vi träffas alltså varannan vecka. 

Kostnad: 4000 kr/termin, varav anmälningsavgift 1000 kr (Återbetalas ej vid avbokning) resterande belopp kan du delbetala.

Kostnad: 4000 kr/termin, varav anmälningsavgift 1000 kr (Återbetalas ej vid avbokning)

Du anmäler dig via https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/amorinas-38030/healingutbildning-1525917

2021-08-08 13:07