Kurs i medial och Personlig utveckling

Kurs i medial och Personlig utveckling

Nu är det dags att starta höstens kurs i medial och personlig utveckling

Passar både dig som saknar erfarenhet och är nyfiken på personlig och andlig utveckling och dig som har erfarenhet. Din utveckling kommer att ske utifrån där du befinner dig just nu.

Vi träffas åtta gånger, varannan vecka, det kommer vara tre olika grupper och grupp 1 startar onsdag 26/8 och grupp 2 torsdag 27/8 och gupp 3 den 2/9. Tid: kl. 17.30-21.00

Det kommer vara en grupp med få deltagare för att kunna hålla avstånd och rådande restriktioner.

Vi kommer att jobba med:

Guidad meditation

 Du kommer få lära dig att öppna upp till andevärlden genom guidad meditation. Jag kommer främst att använda mig av Bergsmeditationen, som jag anser är ett bra och effektivt redskap för både den personliga och andliga utvecklingen

Era guider/vägledare

Genom bla meditation kommer du att få bekanta dig och utveckla ditt arbete med de vägledare som finns runt dig.

Andekontakt

Du kommer att få lära att ta andekontakt och lära dig tyda det de kommunicera till dig. Vi kommer att arbeta med olika metoder för att öka och stärka ditt samspel med andevärlden.

Healing

Vad är healing? Öppna din healingkanal för att lära dig att ge healing.

Intuitivt arbete

Vi kommer att jobba med olika metoder och övningar för att stärka din intuition och magkänsla. Att hitta tilliten till sig själv och till sin intuitiva förmåga är fantastisk och otroligt roligt. 

Psykometri

Läsa av ett föremåls energi

Intuitiv vägledning

Ge intuitiv vägledning med hjälp av olika redskap som tex tarot- och orakelkort.

 

Kursen riktar sig till dig som vill utvecklas både personligt och andligt, eller som ett steg för att i framtiden kunna arbeta medialt.

Kostnad 3000 kr inkl. moms. Du betalar 500 kr i anmälningsavgift för att bekräfta din plats,  resterande belopp går att dela upp under terminen, då det är nära inpå kursstart.

Begränsat antal platser så vi kan hålla avstånd i Coronatider.  Anmäl dig genom att ringa eller smsa till: 0760-33 42 61

2020-08-03 13:10