Kurs medial och Personlig utveckling - erfaren Start 19 januari 2022

Kurs medial och Personlig utveckling - erfaren Start 19 januari 2022

Kursen riktar sig till dig som känner att du har kommit en bit i din mediala utveckling, där du känner dig redo att arbeta mer självständigt under övningarna för att öva upp och finslipa din intuitiva och mediala kommunikation. Vi kommer att arbeta för att fördjupa er kontakt med ert andliga team och er kommunikation. 

  • Samtidigt som ni fortsätter att utveckla ert intuitiva och mediala språk, kommer ni även att fördjupa kontakten med er själva. Att ni arbetar för att komma i balans och inte har en massa obearbetat bagage, är av stor vikt för ert fortsatta mediala arbete. Ju mer ni bearbetar desto tryggare och stabilare kommer ni vara i er andliga kommunikation. 

Under kursen kommer ni att få arbeta med bla:

∞ Guidad meditation

Jag kommer främst att använda mig av Bergsmeditationen, som jag anser är ett bra och effektivt redskap för både den personliga och andliga utvecklingen, men vi kommer även att arbeta med andra meditationer.

∞ Era guider/vägledare

Genom bla meditation kommer du att utveckla och stärka ditt arbete med de vägledare som finns runt dig.

∞ Andekontakt

Du kommer att få arbeta självständigt med att ta andekontakt och lära dig tyda det de kommunicera till dig. Vi kommer att arbeta med olika metoder för att öka och stärka ditt samspel med andevärlden. Du kommer att få träna på privatsittningar och att ge vägledning.

∞ Intuitivt arbete

Vi kommer fortsätta att jobba med olika metoder och övningar för att stärka din intuition och magkänsla. Allt för att du ska bli tryggare i ditt intuitiva och mediala språk.

∞ Psykometri

Läsa av ett föremåls energi, ett jättebra redskap för att utveckla ditt språk.

∞ Intuitiv vägledning

Ge intuitiv vägledning med hjälp av olika redskap som tex tarot- och orakelkort.

 Detta är en certifieringsutbildning, vilket innebär att du efter förmåga och utveckling kan bli certifierat medium. För att gå upp för certifiering måste du ha gått minst tre terminer Medial och personlig utveckling hos mig, eller motsvarande utbildning, samt ha gjort godkänt praktiskt och skriftligt prov. 

Kursen hålls terminvis (du anmäler dig till en termin i taget) och vi träffas 9 gånger varannan vecka. Start den onsdag den 18 augusti kl. 17.30 

Kostnad 4000 kr varav en anmälningsavgift på 1000 kr. 

Anmäl dig till amorinasmedium@gmail.com, betala inget förrän du har fått en bekräftelse via mail. 

 

2021-05-17 20:29