Kurs Medial och Personlig utveckling - mixad, start 23 januari 2022

Kurs Medial och Personlig utveckling - mixad, start 23 januari 2022

Riktar sig till dig som är "ny" och nyfiken på dig själv och din mediala förmåga och även till dig som har erfarenhet av personlig och andlig utveckling. Detta kan bli en mixad grupp av de som är i början av sin utveckling och de som har lite erfarenhet. Din utveckling sker där ifrån du befinner dig just nu.

  • Vi kommer att jobba med:

∞ Guidad meditation

 Du kommer få lära dig att öppna upp till andevärlden genom guidad meditation. Jag kommer främst att använda mig av Bergsmeditationen, som jag anser är ett bra och effektivt redskap för både den personliga och andliga utvecklingen

∞ Era guider/vägledare

Genom bla meditation kommer du att få bekanta dig och utveckla ditt arbete med de vägledare som finns runt dig.

∞ Andekontakt

Du kommer att få lära att ta andekontakt och lära dig tyda det de kommunicera till dig. Vi kommer att arbeta med olika metoder för att öka och stärka ditt samspel med andevärlden.

∞ Healing

Vad är healing? Öppna din healingkanal för att lära dig att ge healing.

∞ Intuitivt arbete

Vi kommer att jobba med olika metoder och övningar för att stärka din intuition och magkänsla. Att hitta tilliten till sig själv och till sin intuitiva förmåga är fantastisk och otroligt roligt. 

∞ Psykometri

Läsa av ett föremåls energi

∞ Intuitiv vägledning

Ge intuitiv vägledning med hjälp av olika redskap som tex tarot- och orakelkort.

 

Kursen riktar sig till dig som vill utvecklas både personligt och andligt, eller som ett steg för att i framtiden kunna arbeta medialt.

 

Kostnad 4000 kr inkl. moms.  Kursen är en termin på 9 träffar och vi träffas varannan vecka.

Du anmäler dig till amorinasmedium@gmail.com. Efter anmälan kommer du få en bekräftelse på din plats och mer information om kursen, samt faktura.

 

2021-05-17 19:39