Sommarkurs 2-4 aug 2024

Sommarkurs 2-4 aug 2024

Det här är en helg för dig som vill komma i kontakt eller stärka kontakten med dig själv, din andlighet och din intuition. Lära dig att ta hjälp av andevärlden och dess kraft, styrka och stabilitet.

Vi har alla ett andeteam runt oss/med oss som finns där för att hjälpa oss framåt och för att göra det lättare för oss att följa vår väg som vi är menade att gå i det här livet. Ju mer du kommer i kontakt med dig själv desto lättare är det att ta emot den hjälp andevärlden erbjuder.

Jag kommer genom meditationer, övningar och samtal hjälpa dig att komma närmre dig själv och dina guider/ditt andeteam. Den här helgen är till för dig själv, för din egen skull, ser det som en helg där du ger dig själv kärlek. En helg där du tillsammans med andra likasinnade, tryggt får utforska din andlighet, din intuition/magkänsla och ditt andliga team.
En helg utan prestation, bara lekfullhet, glädje och inspiration.

Vi besitter en oerhörd kraft i oss själva, en kraft att kunna stärka, guida och även hela oss själva. Jag vill ge er en helg där ni får vara i härliga energier tillsammans med andra i en skön gemenskap. Där ni får möjlighet att hitta redskap som gör att ni finner sinnesro och harmoni. Min intention och förhoppning är att du ska känna en djupare kontakt till dig själv efter helgen, att insikter har landat och du känner glädje och förväntan inför framtiden.

Helgen passar både dig som är ”ny och nyfiken” och dig som har mer erfarenhet. Du utvecklas varifrån du befinner dig just nu.

Helgen kommer att bestå av:
Meditationer för personlig utveckling, andekontakt, rensa och ersätta med positivt, avslappning.
Samtal, där vi fördjupa oss i vilka effekter meditation kan ha och vikten att vara i kontakt med sig själv.
Intuitionsövningar
Andekontakt
Healing – i olika former.
Ev djurkommunikation

Jag lämnar alltid utrymme för förändringar i schemat och kommer även här följa det flöde som visar sig.

När: 2-4 augusti
Start fredag kl. 18.00-ca 20.30
Lördag 10.00- ca 18.00
Söndag 10.00- ca 16.30
Var: Moheda Bio, IOGT-NTO Barnérsgatan 3, 342 61 Moheda.
Kostnad: 2500 kr

OBS!!
Du anmäler dig till alla dagarna även om bekräftelsen på bokningen bara visar fredagens tid.

2024-06-27 13:43