Andlig Healing är en form av healing där mediet arbetar som en neutral kanal åt en eller flera healing guider. Mediet kanaliserar energin från andevärlden. 

Men vad är då healing? Som jag ser det är det tillförsel av energi. En energi som allt levande har inom sig, men som kan komma i obalans, det är då vi inte mår bra. Andlig healing hjälper till att återställa balansen genom att fylla på energin. 

 

Under healing kan du känna energin pulsera, eller hur det pirrar på olika ställen på/i kroppen. Du kan uppleva bilder, känslor eller förnimmelser, eller blir du bara avslappnad-ingenting är rätt eller fel. Får du healing mer än en gång kan du uppleva helt olika saker och känslor. Allt är olika från gång till gång.

 

När du får healing kan du ligga skönt och slappna av på en brits eller om du känner dig mer bekväm med att sitta i en fåtölj, går det bra. Du får healingen i din aura, vilket innebär att jag inte kommer röra vid dig under healingen. 

 

Efter healingen kan du känna dig varm, frusen, trött, avslappnad, pigg eller energisk- åter igen, inget är rätt eller fel.  Det är även vanligt att man blir törstig efteråt. Healing är som en utrensning och får fart på ditt flöde i kroppen och du kan behöva "pudra näsan" efteråt. 

När healingsessionen är avslutad finns det tid för samtal.