Medialt vägledande samtal

Under de här samtalen använder jag mig av min intuition. Istället för som under en privatsittning där det handlar om att förmedla vilken andekontakten är, lägger jag mer fokus på att känna in information som kan få dig att hitta nya vägar och insikter i livet. Samtalet kommer handlar om hur ditt liv ser ut just nu, händelser du gått igenom och vad du kan behöva titta på och göra för att nå dit du vill.

Ibland kan det vara så att vi inte har en aning om vad vi vill, bara att det behövs en förändring, då kan ett vägledande samtal göra så att du får nya infallsvinklar och nya sätt att se på olika områden i ditt liv. 

Mitt fokus är inte vart  informationen kommer ifrån, men självklart förmedlar jag en andekontakt om jag känner att det är det jag ska göra.

 

Du kan välja hur lång tid du vill att samtalet ska vara, 30 min, 60 min osv.

Du kan även välja att få vägledning på distans, både full vägledning på ca 60 min över telefon, men även en kortare variant där jag enbart känner in från ett specifikt område som tex hälsa, jobb eller relation, som du själv väljer. Då arbetar jag på så vis att jag att jag kopplar upp till din energi, känner in och skriver ner det jag får till mig och skickar det till dig inom 5 dagar.

 

Vägledning på distans över telefon går till på så vis att du bokar en tid och jag ringer upp dig, jag vill att du ska ha förskottsbetalat genom swish, senast 1 timme innan bokad tid. 

Pris och hur du bokar hittar du Här