Lite om mig...

Jag heter alltså Nellie Andersson, ja egentligen heter jag Nellie-Hanna, men det är inte så många som kallar mig det. Fast söker man på eniro tex, så kommer det fram Nellie-Hanna Andersson och det är alltså jag. Jag bor i ett litet samhälle som heter Moheda, det ligger utanför Växjö i Småland.

Intresset för det andliga, spirituella, har alltid funnits, redan som väldigt ung hade jag funderingar kring liv efter döden... för mig var tanken på att det bara skulle ta slut, eller bli "svart", en omöjlig tanke. En närvaro har jag alltid känt av och som barn var det självklart att det fanns någon hos mig, men jag satte aldrig en etikett på närvaron. Det räckte med att den gjorde mig trygg.

Tonåren var en tuff tid för mig, med en kamp mot självhat och ätstörningar. Under den här perioden av mitt liv hörde jag alltid en röst som sa att jag måste överleva tills jag fyllt 30 för då skulle det vända. Självklart var det inte enbart mörker fram till jag fyllde 30, jag fick tre fina härliga pojkar som jag är oändligt tacksam över, de är det bästa och viktigaste i mitt liv. Både jag och mina grabbar har olika medfödda sjukdomar som har gjort att sjukvård ständigt har varit närvarande i våra liv. Och under en lång tid var det just det som mitt fokus låg på. På grund av min sjukdom (EDS) hade jag aldrig kunnat komma ut i arbetslivet och när mina barn föddes med en immunbristsjukdom som gjorde att de inte klarade av att vara på dagis vårdade jag dem hemma. Till slut, efter jag har passerat 30, och när vi hade fått en del svar på mina barns sjukdomar hamnade jag hos Terry Evans i Fanthyttan och är nu diplomerat medium, healer, husrenare och Bergsledare. Jag är även certifierad Medial Coaching Terapeut (MCT) och Energimedicinsk Healingterapeut efter utbildningar hos Hasse Nyander i Göteborg. Jag känner att mitt mediumskap mer och mer förändras och många klienter som kommer söker vägledning och coachning i livet och inte enbart för att få kontakt med andra sidan och det är något jag tycker är oerhört roligt och givande, att få vägleda och hjälpa andra att hitta sin väg i livet, eller finna hamoni där man befinner sig just nu.