Välkommen Till Amorinas Medium

Jag heter Nellie Andersson och arbetar som medium.

Jag har alltid varit nyfiken på andevärlden och haft ett intresse av att förstå och lära mig mer om det paranormala. När jag kände att jag var tvungen att få svar på vad det var som pågick runt omkring mig, sökte jag till Terry Evans och Creative Experiences AB i Fanthyttan, där jag gick en utbildning i Mentalt Mediumskap och Andlig Healing, Medial Undersökning och rening, samt till Bergsmeditationsledare. Jag är nu diplomerat medium, healer, husrenare och Bergsledare.

Jag tar emot för Privatsittningar, Andlig healing, Vägledande samtal, Gruppseanser och håller Bergsmeditationsgrupper för dig i Alvesta, Ljungby och Moheda med omnejd.

Under rubrikerna hittar du mer information om mig och min verksamhet.

PÅ GÅNG.....

 • En kväll med Nellie, Marie & Andevärlden

  En kväll med Nellie, Marie & Andevärlden

  Vi vill bjuda in er till en kväll i andlighetens och magins värld. 
  Vi önskar att ni ska få uppleva andevärldens magi på ett avskalat, kärleksfullt och innerligt sätt. 

  Vi har inget färdigt manus utan den här kvällen formas utifrån er, vår intuition och andevärldens signaler. Vi kommer starta med en kanaliserad trumhealingmeditation.

  Läs mer…
  2019-11-12 14:49
 • Höstens datum för cirkelträffar

  Höstens datum för cirkelträffar

  Datum för höstens cirkelträffar är i nuläget lagda 1 gång/månad, det kan komma att ändras. 

  21 aug

  10 sept

  22 okt

  21 nov

  10 dec

  18.00-20.15

  Läs mer…
  2019-07-05 20:26
 • Medial utvecklingscirkel *FULLSATT*

  Medial utvecklingscirkel *FULLSATT*

  Till våren är det dags för en ny medial utvecklingscirkel. Den passar både dig som är ny och nyfiken på andlig och personlig utveckling och du som redan har lite mer erfarenhet.  Du kommer att få lära dig att öppna upp och lära dig känna skillnad på andekontakt och intuition. Mycket fokus på medvetenhet kring vad du känner in och vart det kommer ifrån.

   Vi kommer att jobba med:guidad meditation, era guider/vägledare, andekontakt, healing, intuitiv  vägledning, psykometri och andra intuitiva övningar

  Läs mer…
  2019-05-26 18:41