Välkommen Till Amorinas - en väg till inre harmoni

Jag heter Nellie-Hanna Andersson och varmt välkommen till min sida!

Jag har lyckan att idag få arbeta med det jag älskar mest i en salig blandning. Jag fick frågan vad jag tycker bäst om.... det var omöjligt att säga, för jag älskar verkligen alla delar. allt från att ge budskap från anhöriga och göra husreningar till den terapeutiska delen. Klicka på menyerna för att läsa mer om vad jag erbjuder för tjänster. 

För mig är ett inre välmående något jag önskar alla. Idag lever vi i en stressad tillvaro, med många ”måsten” och mycket som ska hinnas med. Det är svårt att stanna upp och komma i kapp sig själv. Jag vill hjälpa andra att hitta sitt inre välmående, när vi har gjort det är det helt ok att det stormar ibland. För det kan vi ju aldrig komma ifrån… det kommer alltid hända saker som får oss ur balans. Skillnaden när man mår väl, när man har hittat sin kraft och stabilitet är att vi hamnar ur balans tillfälligt, vi stannar inte där. Vi har lättare att se en lösning eller ett annat förhållningssätt som gör att vi tar oss vidare.

Kanske har du ”fastnat” i en känsla av konstant trötthet, svårt att hitta inspiration och motivation eller känner att du är ”på fel väg”. Oavsett vad, så vill jag med den kunskap jag har samlat på mig genom åren både genom utbildningar och genom livets olika erfarenheter hjälpa dig att hitta din väg till ett inre välmående. 

På gång.....

 • Andlig afton - en mysig och helande kväll 20 dec kl. 18.00-21.00

  Andlig afton - en mysig och helande kväll 20 dec kl. 18.00-21.00

  Varför inte ta dig tid att gå ner i varv och umgås i härliga energier, så här innan den riktiga julstressen sätter in? Eller ännu bättre, ge dig tid till att hitta ett lugn så att det inte blir någon julstress utan bara julmys! meditera, umgås och ha en fin stund tillsammans med likasinnande och andevärlden :-) 

  Läs mer…
 • Kursstart Medial och Personlig utveckling - mixad grupp 29 januari och 5 februari

  Kursstart Medial och Personlig utveckling - mixad grupp 29 januari och 5 februari

  Bättre sent än aldrig.... Nu är vårens kursdatum lagda! Jag kommer att köra två grupper med mixade grupper. En söndagsgrupp som kommer at starta den 29/1 kl. 15.00 samt en söndagsgrupp som kommer starta den 5/2 kl. 17.30. 

  Kurserna riktar sig till dig som vill utvecka sin mediala och intuitiva förmåga.

  Läs mer här

 • Bergsmeditation i grupp start 13 februari kl. 18.00

  Bergsmeditation i grupp start 13 februari kl. 18.00

  Nu startar en ny termin med Bergsmeditation i grupp. Bergsmeditationen (BM) är en meditationsmetod skapad av mediet Terry Evans med syfte att upptäcka och utveckla din personliga potential. Bm hjälper dig att komma i kontakt med dig själv och både dina styrkor och det som kan finnas i vägen och hindra dig i ditt välmående. 

  Läs mer…
 • Healingutbildning med elevcertifikat

  Healingutbildning med elevcertifikat

  Kursen riktar sig till dig som vill utbilda dig till healer, oavsett om du vill arbeta med det eller för eget bruk. 

  Under kursen, som sträcker sig över tre terminer, kommer du att bygga upp en relation med ditt healingteam och lära dig att utveckla din healingförmåga. 

  Kursen (termin 1) startar tisdag den 21/2 - 23 kl. 17.30-21.00

  Läs mer här