VÄLKOMMEN TILL AMORINAS MEDIUM

Jag heter Nellie Andersson och arbetar som medium.

Jag har alltid varit nyfiken på andevärlden och haft ett intresse av att förstå och lära mig mer om det paranormala. När jag kände att jag var tvungen att få svar på vad det var som pågick runt omkring mig, sökte jag till Terry Evans och Creative Experiences AB i Fanthyttan, där jag gick en utbildning i Mentalt Mediumskap och Andlig Healing, Medial Undersökning och rening, samt till Bergsmeditationsledare. Jag är nu diplomerat medium, healer, husrenare och Bergsledare.

Jag tar emot för Privatsittningar, Andlig healing, Vägledande samtal, Gruppseanser och håller Bergsmeditationsgrupper för dig i Alvesta, Ljungby och Moheda med omnejd.

Under rubrikerna hittar du mer information om mig och min verksamhet.

PÅ GÅNG.....

 • Äntligen!!!

  Äntligen!!!

  Nu kan jag titulera mig husrenare... eller favoritnamnet "Ghostbuster" ... Och för att fira detta så tar jag 800 kr för en husrening fram tom 30 april (2019) därefter kommer priset ligga på 1200 kr.

  Känner du av en närvaro i din bostad? Eller upplever du fenomen som du inte kan förklara. Saker som flyttar på sig, ett ljud eller en rörelse som du inte kan hitta orsak till. Du kanske har en känsla av olust eller känner dig iakttagen? 

  Läs mer…
  2019-01-27 18:14
 • Bergsmeditation

  Bergsmeditation

  I juni när mina Bergsmeditationsgrupper har uppehåll kommer jag att köra en "drop-in" variant. Jag kommer köra varannan onsdag och söndag, med start onsdag 5 juni kl.18.00-20.30. Du kan gå de tillfällen du kan och har lust och förbinder dig inte till ett antal träffar. Så är du nyfiken och skulle vilja upptäcka nya saker inom dig själv samt lära dig att finna ett lugn och acceptans i livet, då är du välkommen att höra av dig till mig så ger jag dig mer information. 

  Läs mer…
  2019-01-27 18:02
 • NYTT NUMMER!!!

  NYTT NUMMER!!!

  Jag har ett nytt nummer som jag skulle uppskatta att ni använder istället för mitt privata som jag har använt tidigare.

  Här kommer det: 076-033 42 61 

  2019-01-27 17:20
 • Vårens datum för cirkelträffar

  Vårens datum för cirkelträffar

  Nya datum och tider! Eftersom intresset har varit så stort, så har jag lagt till ett datum i april och har två träffar i maj. Det kommer det vara samma upplägg på träffarna som sker under samma månad, men vill man och om plats finns så kan man gå på båda

  11 april

  18 april

  9 maj

  23 maj

  Vi träffas mellan 17.45-20.00

  Läs mer…
  2018-11-19 14:22