Välkommen Till Amorinas Medium

Jag heter Nellie Andersson och arbetar som medium.

Jag har alltid varit nyfiken på andevärlden och haft ett intresse av att förstå och lära mig mer om det paranormala. När jag kände att jag var tvungen att få svar på vad det var som pågick runt omkring mig, sökte jag till Terry Evans och Creative Experiences AB i Fanthyttan, där jag gick en utbildning i Mentalt Mediumskap och Andlig Healing, Medial Undersökning och rening, samt till Bergsmeditationsledare. Jag är nu diplomerat medium, healer, husrenare och Bergsledare.

Jag tar emot för Privatsittningar, Andlig healing, Vägledande samtal, Gruppseanser och håller Bergsmeditationsgrupper för dig i Alvesta, Ljungby och Moheda med omnejd.

Under rubrikerna hittar du mer information om mig och min verksamhet.

PÅ GÅNG.....

 • Prova på Bergsmeditation

  Prova på Bergsmeditation

  Kom och prova på om Bergsmeditationen kan vara din metod för att komma i kontakt med dig själv och/eller hitta det just du behöver för att mår bra.

  Ibland kan det kännas som om man sitter fast, man kan känna sig frustrerad, trött, rastlös utan att egentligen förstå varför.... För mig har det varit så när jag inte har lyssnat inåt... Då har Bergsmeditationen (BM) varit ett bra redskap för att få insikt i vad det är som jag inte ser i min vardag. Bergsmeditationen är en mild metod som stegvis får dig att upptäcka inre styrkor och potential som du kanske inte har varit medveten om. Du får på ett skonsamt sätt hjälp att se och bearbeta känslor och andra hinder som stoppar dig att komma vidare eller hitta ett lugn.

  Läs mer…
  2020-01-06 16:42
 • Höstens datum för cirkelträffar

  Höstens datum för cirkelträffar

  Datum för vårens cirkelträffar är i nuläget lagda 1 gång/månad, det kan komma att ändras. 

  23 jan

  19 feb

  17 mars

  22 april

  13 maj

  10 juni

  18.00-20.15

  Läs mer…
  2019-07-05 20:26
 • Medial utvecklingscirkel *FULLSATT*

  Medial utvecklingscirkel *FULLSATT*

  Till våren är det dags för en ny medial utvecklingscirkel. Den passar både dig som är ny och nyfiken på andlig och personlig utveckling och du som redan har lite mer erfarenhet.  Du kommer att få lära dig att öppna upp och lära dig känna skillnad på andekontakt och intuition. Mycket fokus på medvetenhet kring vad du känner in och vart det kommer ifrån.

   Vi kommer att jobba med:guidad meditation, era guider/vägledare, andekontakt, healing, intuitiv  vägledning, psykometri och andra intuitiva övningar

  Läs mer…
  2019-05-26 18:41