Välkommen Till Amorinas - en väg till inre harmoni

Jag heter Nellie-Hanna Andersson och varmt välkommen till min sida!

Jag har lyckan att idag få arbeta med det jag älskar mest i en salig blandning. Jag fick frågan vad jag tycker bäst om.... det var omöjligt att säga, för jag älskar verkligen alla delar. allt från att ge budskap från anhöriga och göra husreningar till den terapuetiska delen. Klicka på menyerna för att läsa mer om vad jag erbjuder för tjänster. 

För mig är ett inre välmående något jag önskar alla. Idag lever vi i en stressad tillvaro, med många ”måsten” och mycket som ska hinnas med. Det är svårt att stanna upp och komma i  kapp sig själv. Jag vill hjälpa andra att hitta sitt inre välmående, när vi har gjort det är det helt ok att det stormar ibland. För det kan vi ju aldrig komma ifrån… det kommer alltid hända saker som får oss  ur balans. Skillnaden när man mår väl, när man har hittat sin kraft och stabilitet är att vi hamnar ur balans tillfälligt, vi stannar inte där. Vi har lättare att se en lösning eller ett annat förhållningssätt som gör att vi tar oss vidare.

Kanske har du ”fastnat” i en känsla av konstant trötthet, svårt att hitta inspiration och motivation eller känner att du är ”på fel väg”. Oavsett vad, så vill jag med den kunskap jag har samlat på mig genom åren både genom  utbildningar och genom livets olika erfarenheter hjälpa dig att hitta din väg till ett inre välmående. 

På gång..

 • Bergsmeditation i grupp start 6 sept

  Bergsmeditation i grupp start 6 sept

  Bergsmeditationen är en meditationsmetod för personlig utveckling. Du får med BMs skonsamma sätt hjälp att möta dig själv och ditt inre känsloliv, du kan få hjälp att hitta de verktyg för lösa upp de eventuella känslomässiga blockeringar som hindrar dig från att nå din fulla potential. Metoden hjälper dig även att utveckla din intuition.

  Läs mer…
 • Healingutbildning steg 1 start 21 aug, steg 2 start 23 aug och steg 3 start 31 aug.

  Healingutbildning steg 1 start 21 aug, steg 2 start 23 aug och steg 3 start 31 aug.

  Kursen riktar sig till dig som vill utbilda dig till healer, oavsett om du vill arbeta med det eller för privat bruk. 

  Under kursen, som sträcker sig över tre terminer, kommer du att bygga upp en relation med ditt healingteam och lära dig att utveckla din healingförmåga. Tyngden kommer att ligga på att först och främst läka sig själv och skapa balans i sitt inre. Du kan inte vara i obalans om du ska arbeta som healer och vara en del i andra människors läkande process. En healingförmåga bär vi alla på och den finns naturligt hos oss, så det vi behöver arbeta med är att vara stabila kanaler för healingenergin samt se och förstå klientens behov. 

  Läs mer…
 • Kurs medial och Personlig utveckling - erfaren Start 24 aug

  Kurs medial och Personlig utveckling - erfaren Start 24 aug

  Kursen riktar sig till dig som känner att du har kommit en bit i din mediala utveckling, där du känner dig redo att arbeta mer självständigt under övningarna för att öva upp och finslipa din intuitiva och mediala kommunikation. Du ska även känna dig tygg med att ta andekontakt. Vi kommer att arbeta för att fördjupa er kontakt med ert andliga team och er kommunikation. 

  Läs mer…
 • Kurs Medial och Personlig utveckling - mixad, start 28 aug

  Kurs Medial och Personlig utveckling - mixad, start 28 aug

  Riktar sig till dig som är "ny" och nyfiken på dig själv och din mediala förmåga och även till dig som har erfarenhet av personlig och andlig utveckling. Detta kan bli en mixad grupp av de som är i början av sin utveckling och de som har lite erfarenhet. Din utveckling sker där ifrån du befinner dig just nu.

  Läs mer…