• Energimedicinsk healingterapi (EMHT)

  Energimedicinsk Healingterapi är ett samlingsnamn för olika terapiformer, där grunden är healing och kompletteras med exempelvis hypnos, samtal, coaching, suggestioner mm utifrån klientens behov.

  Vi och våra kroppar kan hamna i obalans och den obalansen gör att vi mår dåligt. Oavsett om det är fysiskt eller mentalt vi mår dåligt hjälper healingen till att återställa den obalansen och väcka/stärka kroppen självläkande förmåga. Vi har oerhört smarta kroppar som strävar efter att må väl och talar om för oss när något inte stämmer. Healing hjälper kroppen att kunna återgå i ett mer välmående läge.

  Läs mer…
 • Healing 45 min

  Healing 45 min

  En kortare variant av healing. Passar att boka om du känner att du vill enbart få healing och inte är behov av att ha ett samtal efteråt eller som ”påfyllning” och riktad healing för tex smärta, trötthet mm

  Kostnad: 700 kr

 • Healing och kortare samtal 60 min

  Healing 60 min

  Under healingen gör jag en scanning och ser vart obalanser och blockeringar sitter. Healingen kommer att hjälpa kroppen att lösa upp blockeringarna och obalanserna. Detta tar olika lång tid och man kan räkna med att under 60 minuter hinner man med ett kort samtal på ca 10-15 min. Vill du veta att du har gott om tid för att samtala om det som kommer upp under healingen, är det bättre att boka 90 min.

  Kostnad 900 kr

 • Healing och samtal 90 min

  Healing 90 min

  Här inkluderas ett längre samtal, där kommer vi har tid att gå igenom det som kom upp under healingen och vad du kan göra för att stärka ditt fortsatta arbete med att stanna i balans. Även om någon annan behandlingsform kan vara till hjälp.

  Kostnad 1200 kr

 • Healing och samtal 120 min

  Healing 120 min

  Mer tid för djupgående behandling och längre samtal efteråt. Även lämpligt att boka för hypnos. 

  Kostnad:1600 kr