Kurs Personlig utveckling och Intuition

Kursen riktar sig till dig som är intresserad av att utveckla och förstå dig själv bättre.

Kursen bygger på Bergsmeditationen, som är ett verktyg för att komma i kontakt med sitt innersta, med sitt autentiska jag. Att känna sig fri, på det sätt man gör när man är den man vill vara och är i harmoni med sig själv, är en fantastisk känsla. Genom att arbeta med dig själv för att skala bort det som inte längre gynnar dig, kommer du att komma nämre den friheten.  

Kankse är du trött på att du gör samma val om igen, trots att du inte kommer vidare. Du kanske känner en längtan efter en förändring, men vet inte vilken sorts förändring eller vilket steg du ska ta?  Kanske är du bara nyfiken och vill upptäcka mer av dig själv? Oavsett så arbetar du med det du behöver under kursen. 

Vi kommer att arbeta med olika former av meditationer och intuitiva övningar för att bygga upp och stärka din intuition. Allt för att du ska hitta en större trygghet och tillit till dig själv och hitta de svar du söker. 

Kursen sträcker sig över en termin på 8 träffar, varannan vecka. 

Kostnad: 3000 kr

Du anmäler dig till amorinasmedium@gmail.com

Medial och Personlig utveckling - mixad grupp

Den här kursen riktar sig till dig som känner att du är i början av din mediala och andliga utveckling. 

Under kursen kommer du att få arbeta med både din personliga utveckling och dina intuitiva och mediala förmågor. Genom meditationer och olika övningar kommer vi stegvis att öppna upp ditt intuitiva och mediala språk. Kursen passar dig som känner att du behöver lite stöd och vägledning i din utveckling, jag som mentor är mer delaktig under övningarna för att hjälpa dig på bästa sätt i din utveckling. 

Då jag anser att den personliga utvecklingen lägger grunden för din fortsatta andliga och mediala utveckling kommer mycket fokus till en början ligga på att du får lära känna dig själv mer och hitta hur din kommunikation fungerar. Den är olika för oss alla och genom att vi rensar upp i vårt inre bagage och finner balans och harmoni, gör vi det enklare för oss att förstå andevärldens signaler och kommunikation. 

Kursen riktar sig till dig som vill utvecklas både personligt och andligt, eller som ett steg för att i framtiden kunna arbeta medialt.

Detta är en certifieringsutbildning, vilket innebär att du efter förmåga och utveckling kan bli certifierat medium. För att gå upp för certifiering måste du ha gått minst tre terminer Medial och personlig utveckling, varav minst en i erfaren grupp (eller motsvarande utbildning) samt ha gjort godkänt praktiskt och skriftligt prov. 

Kursen hålls terminvis (du anmäler dig till en termin i taget) och vi träffas 9 gånger varannan vecka. Start den söndag 22 augusti kl. 13.00 -16.30  

Kostnad 3000 kr varav en anmälningsavgift på 1000 kr. 

Anmäl dig till amorinasmedium@gmail.com, (betala inget förrän du har fått en bekräftelse via mail.)

 

Medial och personlig utveckling - Erfaren

Kursen riktar sig till dig som känner att du har kommit en bit i din mediala utveckling, där du känner dig redo att arbeta mer självständigt under övningarna för att öva upp och finslipa din intuitiva och mediala kommunikation. Vi kommer att arbeta för att fördjupa er kontakt med ert andliga team och er kommunikation. 

Samtidigt som ni fortsätter att utveckla ert intuitiva och mediala språk, kommer ni även att fördjupa kontakten med er själva. Att ni arbetar för att komma i balans och inte ha en massa obearbetat bagage, är av stor vikt för ert fortsatta mediala arbete. Ju mer ni bearbetar desto tryggare och stabilare kommer ni vara i er andliga kommunikation. 

Vi kommer under kursen att arbeta med olika intuitiva övningar samt olika former av andekommunikation. Ni kommer bl.a att träna på privatsittningar och vägledningar. 

Detta är en certifieringsutbildning, vilket innebär att du efter förmåga och utveckling kan bli certifierat medium. För att gå upp för certifiering måste du ha gått minst tre terminer Medial och personlig utveckling hos mig, eller motsvarande utbildning, samt ha gjort godkänt praktiskt och skriftligt prov. 

Kursen hålls terminvis (du anmäler dig till en termin i taget) och vi träffas 9 gånger varannan vecka. Start den onsdag den 18 augusti kl. 17.30-21.00 

Kostnad 3000 kr varav en anmälningsavgift på 1000 kr. 

Anmäl dig till amorinasmedium@gmail.com, betala inget förrän du har fått en bekräftelse via mail. 

 

Healingutbildning med certifiering

Kursen riktar sig till dig som vill utbilda dig till healer, oavsett om du vill arbeta med det eller för privat bruk. 

Under kursen, som sträcker sig över tre terminer, kommer du att bygga upp en relation med ditt healingteam och lära dig att utveckla din healingförmåga. Tyngden kommer att ligga på att först och främst läka sig själv och skapa balans i sitt inre. Du kan inte vara i obalans om du ska arbeta som healer och vara en del i andra människors läkande process. En healingförmåga bär vi alla på och den finns naturligt hos oss, så det vi behöver arbeta med är att vara stabila kanaler för healingenergin samt se och förstå klientens behov. 

Detta är en certifieringsutbildning, vilket innebär att du efter förmåga och utveckling kan bli certifierad healer. För att gå upp för certifiering måste du ha gått tre terminer eller motsvarande utbildning, samt ha gjort godkänt praktiskt och skriftligt prov. 

Då denna kurs kommer starta för första gången finns det i nuläget bara steg 1, men tanken är att du själv ska kunna välja när du vill gå dina steg. Du kanske inte vill eller har möjlighet att gå tre terminer efter vart andra, utan vill pausa i mellan, då är det möjligt, du anmäler dig till en temin åt gången. 

Ha du redan gått en eller flera terminer Medial och personlig utveckling hos mig så kan du hoppa in på steg 2 eller 3 (beroende på hur många terminer du ha gått) Är det minst fyra intresserade av att påbörja steg 2 el 3 så kommer en sådan grupp att starta. 

En termin är 8 träffar under 16 veckor, vi träffas alltså varannan vecka. Vi startar onsdag 25 augusti kl. 17.30-21.00

Kostnad: 3000 kr/termin, varav anmälningsavgift 1000 kr 

Du anmäler dig till amorinasmedium@gmail.com