Medial och Personlig utveckling - mixad grupp

Den här kursen riktar sig till dig som känner att du är i början av din mediala och andliga utveckling. 

Under kursen kommer du att få arbeta med både din personliga utveckling och dina intuitiva och mediala förmågor. Genom meditationer och olika övningar kommer vi stegvis att öppna upp ditt intuitiva och mediala språk. Kursen passar dig som känner att du behöver lite stöd och vägledning i din utveckling, jag som mentor är mer delaktig under övningarna för att hjälpa dig på bästa sätt i din utveckling. 

Då jag anser att den personliga utvecklingen lägger grunden för din fortsatta andliga och mediala utveckling kommer mycket fokus till en början ligga på att du får lära känna dig själv mer och hitta hur din kommunikation fungerar. Den är olika för oss alla och genom att vi rensar upp i vårt inre bagage och finner balans och harmoni, gör vi det enklare för oss att förstå andevärldens signaler och kommunikation. 

Kursen riktar sig till dig som vill utvecklas både personligt och andligt, eller som ett steg för att i framtiden kunna arbeta medialt.

Detta är en certifieringsutbildning, vilket innebär att du efter förmåga och utveckling kan bli certifierat medium. För att gå upp för certifiering måste du ha gått minst tre terminer Medial och personlig utveckling, varav minst en i erfaren grupp (eller motsvarande utbildning) samt ha gjort godkänt praktiskt och skriftligt prov. 

Kursen hålls terminsvis (du anmäler dig till en termin i taget) och vi träffas 9 gånger varannan vecka. Vårens kurser startar den 23/1 och 30/1

Kostnad 4000 kr varav en anmälningsavgift på 1000 kr. (Återbetalas ej vid avbokning)

Anmäl dig via mail till amorinasmedium@gmail.com eller via formuläret nedanför

 

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Medial och personlig utveckling - Erfaren

Kursen riktar sig till dig som känner att du har kommit en bit i din mediala utveckling, där du känner dig redo att arbeta mer självständigt under övningarna för att öva upp och finslipa din intuitiva och mediala kommunikation. Vi kommer att arbeta för att fördjupa er kontakt med ert andliga team och er kommunikation. 

Samtidigt som ni fortsätter att utveckla ert intuitiva och mediala språk, kommer ni även att fördjupa kontakten med er själva. Att ni arbetar för att komma i balans och inte ha en massa obearbetat bagage, är av stor vikt för ert fortsatta mediala arbete. Ju mer ni bearbetar desto tryggare och stabilare kommer ni vara i er andliga kommunikation. 

Vi kommer under kursen att arbeta med olika intuitiva övningar samt olika former av andekommunikation. Ni kommer bl.a att träna på privatsittningar och vägledningar. 

Detta är en certifieringsutbildning, vilket innebär att du efter förmåga och utveckling kan bli certifierat medium. För att gå upp för certifiering måste du ha gått minst tre terminer Medial och personlig utveckling hos mig, eller motsvarande utbildning, samt ha gjort godkänt praktiskt och skriftligt prov. 

Kursen hålls terminsvis (du anmäler dig till en termin i taget) och vi träffas 9 gånger varannan vecka. Vårens kurser 2022 startar 19 januari

Kostnad 4000 kr varav en anmälningsavgift på 1000 kr. (Återbetalas ej vid avbokning)

Anmäl dig via mail till amorinasmedium@gmail.com eller via formuläret.

 

Healingutbildning

Kursen riktar sig till dig som vill utbilda dig till healer, oavsett om du vill arbeta med det eller för privat bruk. 

Under kursen, som sträcker sig över tre terminer, kommer du att bygga upp en relation med ditt healingteam och lära dig att utveckla din healingförmåga. Tyngden kommer att ligga på att först och främst läka sig själv och skapa balans i sitt inre. Du kan inte vara i obalans om du ska arbeta som healer och vara en del i andra människors läkande process. En healingförmåga bär vi alla på och den finns naturligt hos oss, så det vi behöver arbeta med är att vara stabila kanaler för healingenergin samt se och förstå klientens behov. 

Detta är en certifieringsutbildning, vilket innebär att du efter förmåga och utveckling kan bli certifierad healer. För att gå upp för certifiering måste du ha gått tre terminer eller motsvarande utbildning, samt ha gjort godkänt praktiskt och skriftligt prov. 

Då denna kurs kommer starta för första gången finns det i nuläget bara steg 1, men tanken är att du själv ska kunna välja när du vill gå dina steg. Du kanske inte vill eller har möjlighet att gå tre terminer efter vart andra, utan vill pausa i mellan, då är det möjligt, du anmäler dig till en termin åt gången. 

Ha du redan gått en eller flera terminer Medial och personlig utveckling hos mig så kan du hoppa in på steg 2 eller 3 (beroende på hur många terminer du ha gått) 

En termin är 8 träffar under 16 veckor, vi träffas alltså varannan vecka. 

Kostnad: 4000 kr/termin, varav anmälningsavgift 1000 kr (Återbetalas ej vid avbokning)

Du anmäler dig via https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/amorinas-38030/healingutbildning-1525917

Kurs Personlig utveckling och Intuition

Kursen riktar sig till dig som är intresserad av att utveckla och förstå dig själv bättre.

Kursen bygger på Bergsmeditationen, som är ett verktyg för att komma i kontakt med sitt innersta, med sitt autentiska jag. Att känna sig fri, på det sätt man gör när man är den man vill vara och är i harmoni med sig själv, är en fantastisk känsla. Genom att arbeta med dig själv för att skala bort det som inte längre gynnar dig, kommer du att komma närmre den friheten.  

Kanske är du trött på att du gör samma val om igen, trots att du inte kommer vidare. Du kanske känner en längtan efter en förändring, men vet inte vilken sorts förändring eller vilket steg du ska ta?  Kanske är du bara nyfiken och vill upptäcka mer av dig själv? Oavsett så arbetar du med det du behöver under kursen. 

Vi kommer att arbeta med olika former av meditationer och intuitiva övningar för att bygga upp och stärka din intuition. Allt för att du ska hitta en större trygghet och tillit till dig själv och hitta de svar du söker. 

Kursen sträcker sig över en termin på 8 träffar, varannan vecka. 

Kostnad: 3000 kr, varav anmälningsavgift 1000 kr. 

Du anmäler dig till amorinasmedium@gmail.com

Bergsmeditation i grupp

Bergsmeditationen är en meditationsmetod för personlig utveckling. Du får med BMs skonsamma sätt hjälp att möta dig själv och ditt inre känsloliv, du kan få hjälp att hitta de verktyg för lösa upp de eventuella känslomässiga blockeringar som hindrar dig från att nå din fulla potential. Metoden hjälper dig även att utveckla din intuition.

Ibland kan man känna sig som om man sitter fast, känna sig frustrerad, trött, rastlös utan att egentligen veta varför…. Så har det varit för mig när jag inte lyssnat inåt. Då har BM varit ett bra redskap för att få insikt i vad det är som jag inte kan se i min vardag, men som ändå påverkar mig.

Om man är ny inför BM så kan det kännas svårt att förstå vad meditationen innebär, så för att ge er en bild av hur Bergsmeditationen kan arbeta, så tänkte jag berätta om min resa tillsammans med BM. 

Min första kontakt med BM var när jag var på en vårvecka i Fanthyttan hos Terry Evans, som är skaparen av metoden. När jag kom dit var jag ett nervvrak, sönderstressad och ganska så tom. Jag hade tre pojkar hemma, 9,7 och 5 år gamla, varav de två yngsta har kroniska sjukdomar som gjorde/gör att de behövde vård av mig i hemmet. Jag var totalt slutkörd, all min tid och fokus hade under flera års tid legat på mina pojkar. Medicinska utredningar, det ena sjukhusbesöket efter det andra och aldrig friska barn, det tär på en och nu var jag nära botten. Så där satt jag alltså, trött, rädd, hade aldrig varit borta från mina barn över natten och som ALDRIG har lyckats meditera....aldrig....eftersom mina tankar alltid smet iväg på annat håll så fort jag provade. Så när Terry säger att det är dags att meditera, blev jag väldigt nervös...hjälp hur ska det här gå! Och med Terry dessutom, som kommer att "se" att jag försvinner i mina tankar och inte "sköter" mig!! Att göra allt på rätt sätt var ett av mina issues! Men så börjar Viktoria, Terrys tolk, att guida oss och det funkade! Jag såg inte allt jag "skulle" se, men jag kunde "känna det" och mina tankar irrade inte iväg. 

Vi mediterade varje dag och när jag kom hem fortsatte jag med det. För mig tog det tid innan jag verkligen kom in i meditationen, men ju mer jag mediterade desto lättare blev det och tillslut så vågade jag släppa på kontrollen och min tillit för metoden ökade. Jag fick möta känslor som jag trodde var bearbetade men som fortfarande låg kvar inom mig och hindrade mig i olika situationer, men jag fick också uppleva så otroliga saker och upptäcka vilken styrka jag bar på. 

Jag lever själv med en kronisk sjukdom som heter Ehlers Danlos Syndrom, kort beskrivet så leder den till luxationer och kroniska muskelinflammationer, vilket i sin tur leder till konstant smärta. Jag gick på starka mediciner och hög dos blodtryckssänkande mediciner. Efter ett halvår med BM var blodtrycksmedicinen borta och sedan 6 år är jag utan smärtstillande... Helt utan! Det enda jag tar idag är vitamintillskott och mineraler. Jag har hittat tillbaka till min styrka och glädje. Jag är inte på något sätt smärtfri, det kommer jag aldrig att bli, men jag har lärt mig hantera och förhålla mig till smärtan på ett annat sätt.

Jag kan inte säga hur BM kommer att arbeta tillsammans med dig, utan detta är min erfarenhet, min resa. Din resa kommer vara din, på ditt sätt. Det jag kan säga är att oavsett så kommer den ge dig möjlighet att öppna nya dörrar i ditt inre och yttre liv och hjälpa dig i din personliga utveckling.....hur, det återstår att se!

Hur träffarna går till:

Vi sitter i en ring och jag  guidar er genom meditationens olika faser. Det enda du behöver göra är att följa min röst. Efter meditationen får du delge det som du upplevde, sedan får alla deltagare dela en reflektion av det du berättat, det är för att få olika synsätt och vinklar som kan ge dig nya insikter och tankar.

Självklart råder tystnadsplikt. 

En termin är 8 träffar och vi träffas varannan vecka.

Kostnad per termin: 2000 kr

Du kan även boka en enskild Bergsameditation. Då leder jag dig genom meditationen och vi arbetar utifrån det som kommer upp under meditationen.