Omdömen

"Nellie har en helt fantastisk personlighet, hon är ödmjuk, lyhörd och professionell. Nellie har hjälpt mig att få kontakt med flera anhöriga på andra sidan, men har även coachat mig i olika perioder i livet då jag behövt extra vägledning i mina relationer och i min karriär. Jag kan varmt rekommendera Nellie till alla som söker inre harmoni och vägledning i livet!
Johanna, Göteborg”

"Jag har både haft en sittning med  Nellie men även kurs. Jag går hos Nellie där kursen heter personlig utveckling och mediumskap. Det har varit otroligt lärorikt och utvecklande. Man har lärt sig så många nya saker men framförallt lärt känna mig själv på ett djupare plan vilket även hjälper mig i min spirituella resa.Nellie som kursledare är lyhörd,  omtänksam och kompetent. Jag rekommenderar andra som är intresserade av att gå den här kursen att ni ska välja Nellie. Bättre mentor/lärare får man leta efter. Tack Nellie för all den kunskap som du har gett mig. Du är bäst! /Julia Hansson"

"Mycket tydlig och slående. Rekommenderar Nellie starkt.

//Stefan E"

"Andra besöket hos Nellie och lika nöjd. Gick lika bra på distans som fysisk kontakt. Inger trygghet värme är seriös och noggrann. Inte sista gången Du är bäst Nellie💕

//Anette R"

"Ett fantastiskt besök! Så otroligt ödmjuk!! Rekommenderas verkligen. ❤

//Susannah L"

"Svårt att beskriva denna upplevelse, men Nellie gjorde en fantastisk husrensning där hon guidade oss igenom vårt hus och vilka som fanns där. Hon kunde berätta saker som man inte kan veta om man inte varit med eller känt personerna. Otroligt imponerad och jag fick uppleva saker under husrensningen.

//Christoffer J"

"Mycket positivt. Nellie-Hanna är varm och superoroffsig.

//Annelie S"

"Tiden jag gått hos Nellie på kurs har gett mig en hel del perspektiv på mig själv och livet i stort. Lärt känna mig själv bättre och skrapat på ytan på allt det jag är kapabel till. Jag har träffat nya fantastiska människor och fått dela upplevelser med dem som förstår och går igenom liknade saker. Ser fram emot fortsättningskurserna.

Malin, Vislanda"