Tjänster Mediumskap

 • Medial coachingterapi (MCT)

  MCT innehåller flera olika samtalsformer, som Medial och intuitiv coaching/vägledning, samtalsterapi, existentiellt samtal, samt coaching i din mediala utveckling.

  Du bokar den samtalsform som du känner passar bäst, är du osäker kan vi bestämma det när vi ses

  Läs mer…
 • Medial undersökning och rening av hus (Husrening)

  Känner du av en närvaro i din bostad? Eller upplever du fenomen som du inte kan förklara. Saker som flyttar på sig, ett ljud eller en rörelse som du inte kan hitta orsak till. Du kanske har en känsla av olust eller känner dig iakttagen? Du kan uppleva att du inte har samma energi och glädje som tidigare i din bostad, kanske känner du dig låg.

  Läs mer…
 • Privatsittning

  Under en privatsittning kanaliserar jag information från högre dimensioner.
  Min fasta tro är att de vet vem som ska komma igenom för att ge klienten just det den behöver, just då. Därför råder jag er att komma utan förväntningar och frågor som du önskar svar på. Ha istället ett öppet sinne och hjärta och se vad det är de har att förmedla till just Dig.

  45 min 800 kr

   Du bokar din tid här: https://www.bokadirekt.se/places/amorinas-38030

 • Seans, Medial Afton

  En seans, då man är flera deltagare/klienter, går till på samma sätt som på en privatsittning, skillnaden är att budskapen inte blir så ingående. Det kan vara personliga vardagliga hälsningar, som betyder något speciellt för mottagaren. En gruppseans går ut på att ge bevis på att andevärlden existerar och att livet inte tar slut efter döden.

  Läs mer…
 • Bergsmeditation i grupp eller enskilt

  Bergsmeditationen är en meditationsmetod för personlig utveckling. Du får med BMs skonsamma sätt hjälp att möta dig själv och ditt inre känsloliv, du kan få hjälp att hitta de verktyg för lösa upp de eventuella känslomässiga blockeringar som hindrar dig från att nå din fulla potential. Metoden hjälper dig även att utveckla din intuition.

  Läs mer…