Tjänster Mediumskap

 • Medial coachingterapi (MCT)

  MCT innehåller flera olika samtalsformer, som Medial och intuitiv coaching/vägledning, samtalsterapi, existentiellt samtal, samt coaching i din mediala utveckling.

  Du bokar den samtalsform som du känner passar bäst, är du osäker kan vi bestämma det när vi ses

  Läs mer…
 • Medial undersökning och rening av hus (Husrening)

  Känner du av en närvaro i din bostad? Eller upplever du fenomen som du inte kan förklara. Saker som flyttar på sig, ett ljud eller en rörelse som du inte kan hitta orsak till. Du kanske har en känsla av olust eller känner dig iakttagen? Du kan uppleva att du inte har samma energi och glädje som tidigare i din bostad, kanske känner du dig låg.

  Läs mer…
 • Privatsittning

  Under en privatsittning är jag en kanal eller länk mellan andevärlden och vår värld här på jorden. Jag tonar upp och får kontakt med någon på andra sidan. Jag kan inte bestämma vem som ska komma igenom utan det vet andevärlden bäst. Jag har min fulla tillit till att de vet vad som är bäst för klienten och vad den behöver där och då. En privatsittning är bevisförande och min roll som medium är att kunna bevisa att det finns en fortsättning efter döden.

  Den eller de andekontakter som kommer igenom är nära och kära, men ibland kan det dyka upp andra som är kopplade till dig på ett lite oväntat sätt och vill förmedla något. Jag vet aldrig vad som händer utan följer enbart deras flöde och arbetar för att vara en så ren och tydlig länk som möjligt.  

  Kom med ett öppet sinne och utan förväntningar, så skapar du de bästa förutsättningarna för att få en fin upplevelse av din sittning. 

   Du bokar din tid här: https://www.bokadirekt.se/places/amorinas-38030

 • Seans, Medial Afton

  En seans, då man är flera deltagare/klienter, går till på samma sätt som på en privatsittning, skillnaden är att budskapen inte blir så ingående. Det kan vara personliga vardagliga hälsningar, som betyder något speciellt för mottagaren. En gruppseans går ut på att ge bevis på att andevärlden existerar och att livet inte tar slut efter döden.

  Läs mer…
 • Bergsmeditation i grupp eller enskilt

  Bergsmeditationen är en meditationsmetod för personlig utveckling. Du får med BMs skonsamma sätt hjälp att möta dig själv och ditt inre känsloliv, du kan få hjälp att hitta de verktyg för lösa upp de eventuella känslomässiga blockeringar som hindrar dig från att nå din fulla potential. Metoden hjälper dig även att utveckla din intuition.

  Läs mer…