Energimedicinsk healingterapi (EMHT)

Energimedicinsk Healingterapi är ett samlingsnamn för olika terapiformer, där grunden är healing och kompletteras med exempelvis hypnos, samtal, coaching, suggestioner mm utifrån klientens behov.

Vi och våra kroppar kan hamna i obalans och den obalansen gör att vi mår dåligt. Oavsett om det är fysiskt eller mentalt vi mår dåligt hjälper healingen till att återställa den obalansen och väcka/stärka kroppen självläkande förmåga. Vi har oerhört smarta kroppar som strävar efter att må väl och talar om för oss när något inte stämmer. Healing hjälper kroppen att kunna återgå i ett mer välmående läge.

Under healing kan du känna värme, kyla, energi pulsera, eller hur det pirrar på olika ställen på/i kroppen. Du kan uppleva bilder, känslor eller förnimmelser, eller blir du bara avslappnad-ingenting är rätt eller fel. Får du healing mer än en gång kan du uppleva helt olika saker och känslor. Allt är olika från gång till gång. När du får healing kan du ligga skönt och slappna av på en brits eller om du känner dig mer bekväm med att sitta i en fåtölj, går det bra. 

Vill du ha healing på distans kan det vara skönt att ligga eller sitta bekvämt och att stänga av mobil och annat som kan störa. Healingen kommer att jobba med dig oavsett, men det kan ändå kännas skönt att medvetet få ta emot.

Du bokar en tid och vid det klockslaget börjar jag sända healingen. Efteråt återkopplar jag till dig, antingen genom att ringa upp dig eller skriva, det beror på vad du känner passar dig bäst. 

Efter healingen kan du känna dig varm, frusen, trött, avslappnad, pigg eller energisk- åter igen, inget är rätt eller fel. Det är bra att dricka lite extra under dagen. Healing kan arbeta som en utrensning och få fart på ditt flöde i kroppen. 

När healingsessionen är avslutad har vi ett samtal om det som kom upp under healing, det du kan behöva tänka på framöver och det som du känner att du vill prata om. 

Här bokar du din tid: https://www.bokadirekt.se/places/amorinas-38030

 

2021-05-17 21:58