Kurs Medial och Personlig utveckling - mixad

Den här kursen riktar sig till dig som känner att du vill utveckla din mediala förmåga samt komma i djupare kontakt med dig själv och din potential. Du kan vara helt ny och nyfiken likväl som att du redan har kommit en bit på din resa, oavsett så kommer din utveckling att ske därifrån du befinner dig. Jag tycker mixade grupper tillför en härlig blandning som är till fördel för både ”nybörjare och mer erfarna”.

Under kursen kommer du att få arbeta med både din personliga utveckling och dina intuitiva och mediala förmågor. Genom meditationer och olika övningar kommer vi stegvis att öppna upp och utveckla ditt intuitiva och mediala språk.

Då jag anser att den personliga utvecklingen lägger grunden för din fortsatta andliga och mediala utveckling kommer mycket fokus till en början ligga på att du får lära känna dig själv mer och hitta hur din kommunikation fungerar. Den är olika för oss alla och genom att vi rensar upp i vårt inre bagage och finner balans och harmoni, gör vi det enklare för oss att förstå andevärldens signaler och kommunikation. 

Kursen riktar sig till dig som vill utvecklas både personligt och andligt, eller som ett steg för att i framtiden kunna arbeta medialt.

Kursen hålls terminsvis (du anmäler dig till en termin i taget) och vi träffas 8 gånger varannan vecka. 

Kostnad 4000 kr varav en anmälningsavgift på 1000 kr, som betalas direkt vid mottagen bekräftelse. (Återbetalas ej vid avbokning) Resterande belopp kan du välja att delbetala på tre gånger, de fakturorna får du vid kursstart om du ej väljer att betala via Klarna.

Anmäl dig till den 29/1 via länken: Boka Medial och Personlig utveckling - mixad grupp - Amorina (bokadirekt.se)

Anmäl dig här till den 5/2 :Boka Medial och Personlig utveckling - mixad grupp - Amorina (bokadirekt.se)

2022-12-18 13:19