Medial coachingterapi (MCT)

MCT innehåller flera olika samtalsformer, som Medial och intuitiv coaching/vägledning, samtalsterapi, existentiellt samtal, samt coaching i din mediala utveckling.

Du bokar den samtalsform som du känner passar bäst, är du osäker kan vi bestämma det när vi ses

Under de här samtalen använder jag mig av min intuition. Istället för som under en privatsittning där det handlar om att förmedla och bevisa vilken andekontakten är, lägger jag mer fokus på att känna in information som kan få dig att hitta nya vägar och insikter i livet. Samtalet kommer att handla om hur ditt liv ser ut just nu, händelser du gått igenom och vad du kan behöva titta på och göra för att nå dit du vill. Har du trauman (stora som små) som hämmar dig och som gör det svårt att komma vidare kan jag blanda olika behandlingar för att hitta det som kan hjälpa dig. 

Ibland kan det vara så att vi inte har en aning om vad vi vill, bara att det behövs en förändring, då kan ett vägledande/coachande samtal göra så att du får nya infallsvinklar och nya sätt att se på olika områden i ditt liv. 

Mitt fokus är inte vart  informationen kommer ifrån, men självklart förmedlar jag en andekontakt om jag känner att det är det jag ska göra.

 Ibland kan vi behöva få prata med någon som bara lyssnar, det kan finnas saker som du känner att du inte vill prata med familj eller vänner om, det kan handla om ditt mående, existentiella tankar, eller precis det som du just då har behov att prata om. Då passar ett existentiellt samtal.

Har du inte möjlighet att komma på ett fysiskt möte, eller med tanke på pandemin, känner dig tryggare att ta det på distans via telefon eller ex Teams går det självklart bra. Samma sak gäller om du har symtom men känner att du orkar med ett samtal, då bokar vi ett distanssamtal. 

MCT, oavsett samtalsform, på distans över telefon går till på så vis att du bokar en tid och jag ringer upp dig. jag vill att du ska ha förskottsbetalat genom Swish, senast 24 timmar innan bokad tid. 

Prislista:

30 min 600 kr

60 min 800 kr

90 min 1200 kr

 

Här bokar du din tid : https://www.bokadirekt.se/places/amorinas-38030

2021-06-23 14:11