Seans, Medial Afton

En seans, då man är flera deltagare/klienter, går till på samma sätt som på en privatsittning, skillnaden är att budskapen inte blir så ingående. Det kan vara personliga vardagliga hälsningar, som betyder något speciellt för mottagaren. En gruppseans går ut på att ge bevis på att andevärlden existerar och att livet inte tar slut efter döden.

 Även här arbetar jag som en neutral kanal åt andevärlden och låter dem leda seansen. Varken jag eller de övriga deltagarna kan bestämma vem som ska komma igenom eller vilket budskap som kommer ges. Kom med ett öppet sinne och hjärta!

Vid en större grupp kan inte alla få ett budskap.

Under en Medial afton låter jag andevärlden och min intuition styra, här har jag inget bestämt upplägg utan låter andevärlden och deltagarna styra kvällen. Det kan bli allt från budskap från era nära och kära till att deltagarna får prova på olika tekniker för att själva få budskap och vägledning eller en härlig blandning av allt. Vi bestämmer grunden tillsammans vid bokningen. Så varför inte prova något annorlunda med kompisgänget, arbetskamraterna eller varför inte som en del av en möhippa/svensexa.

 3-5 deltagare kostar 500 kr/person ca 60-90 min

6-10 deltagare kostar 400 kr/person ca 90 min

11 personer och fler kostar 300 kr/person ca 90 min . I denna typ av seans kommer inte alla deltagare att kunna få ett budskap.

2021-06-23 13:58